Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργαλεία επιδέσμου διαμαντιών

Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου

Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου

Κίνα Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής
Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών τροχών άλεσης/περιστροφική μάνδρα κομμών και επιδέσμου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: forturetools
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: DT001

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχια
Τιμή: US$50~5000
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 15~30 ημέρες γύρω
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: διαμάντι Σώμα: Χάλυβα
Περιστροφικός τύπος κομμών: Συμπυκνωμένος, ηλεκτρολυτικός. Κομμό διαμαντιών: Ενιαίο σημείο, πολυ σημείο

Ντύνοντας κομμό διαμαντιών εργαλείων τροχών άλεσης περιστροφικές και μάνδρα επιδέσμου
 
 
Περίπου εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών
 
Εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών
Τα εργαλεία επιδέσμου διαμαντιών περιλαμβάνουν τις ρόδες επιδέσμου διαμαντιών και το κομμό διαμαντιών.
Οι ρόδες επιδέσμου διαμαντιών είναι με τη υψηλή ακρίβεια, υψηλή αποδοτικότητα και το χαμηλότερο κόστος, δημιουργείται για την αντιγραφή της λήξης μιας σύνθετης επιφάνειας, χρησιμοποιείται ευρέως στη λείανση εργαλείων, τα ρουλεμάν, τα μέρη αυτοκινήτου, τα υφαντικά μηχανήματα, το αεροδιάστημα και άλλους τομείς.
Τα κομμά διαμαντιών γίνονται με το φυσικό διαμάντι και τα συνθετικά υλικά όπως CVD, PCD και MCD. στις κνήμες χάλυβα των διάφορων μορφών για την ευθεία ή σάλτσα μορφής. Για την ευθυγράμμιση και τον επίδεσμο των συμβατικών λειαντικών τροχών άλεσης. Περιλαμβάνει τη Single-point, πολυσημειακή, μορφή σμιλών, ευθύς, γωνία, και διαμορφώσεις ακτίνας. Χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της λειαντικής απόδοσης μύλων με τη βοήθεια γύρω από τη ρόδα και καθαρίζουν, διαμορφώνουν ή ανοίγουν το πρόσωπο ροδών.
 
Περιστροφικό κομμό διαμαντιών
Περιστροφικό κομμό διαμαντιών
Το περιστροφικό κομμό διαμαντιών είναι περιστροφικό σώμα από τη μεταλλουργία σκονών ή είναι ντυμένο στην επιφάνεια ενός στρώματος του διαμαντιού σταθεροποίησης, και το στρώμα διαμαντιών για να διαμορφώσει μια επιθυμητή ευθυγράμμιση ακρίβειας των εργαλείων σαλτσών επιφάνειας τροχών άλεσης.
Με τη γρήγορη ανάπτυξη της μηχανικής βιομηχανίας, μερικές βιομηχανίες (όπως το αυτοκίνητο και οι κατασκευαστές μερών του) η σταθερή αναζήτηση της κλίμακας παραγωγής, πρότυπα προϊόντων που απαιτούν την επεξεργασία των βιομηχανικών προϊόντων πρέπει να είναι προς την υψηλή αποδοτικότητα, την υψηλή ακρίβεια και τη χαμηλού κόστους ανάπτυξη.
Οι εφαρμογές του περιστροφικού κομμού διαμαντιών γίνονται όλο και περισσότεροι ευρέως κάτω από αυτό το είδος βιομηχανικής απαίτησης.
Αντίστοιχο στην παραδοσιακή σάλτσα, όπως η ενιαία σάλτσα σημείου, σάλτσα Τύπου, ένα περιστροφικό κομμό διαμαντιών παρουσιάζει όλο και περισσότερους ευρείς προοπτική και τομέα εφαρμογής με τα ανωτέρω πλεονεκτήματα.
 
Συμπυκνωμένο περιστροφικό κομμό διαμαντιών
Συμπυκνώνοντας περιστροφικό κομμό διαμαντιών
 
Το περιστροφικό κομμό διαμαντιών έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορο της βιομηχανίας κατασκευής όπως τα στρατιωτικά, αυτοκίνητα, ρουλεμάν, αεροπορία, μηχανήματα, εργαλειομηχανές, ανάβει τα βιομηχανικά μηχανήματα και ούτω καθεξής.
Αυτοκινητοβιομηχανία: στροφαλοφόρος άξονας, σώμα βαλβίδων, δαχτυλίδι εμβόλων, μέρη βαλβίδων, μέρη μετάδοσης, τμήματα μηχανών
Βιομηχανία εργαλειομηχανών, επεξεργασία εργαλείων, βίδα σφαιρών, ράγα οδηγών.
Φέρουσα βιομηχανία: φέρον raceway, ευθύ ζευγάρι ραγών, κώνος-ρουλεμάν και ρουλεμάν περιστροφής
Βιομηχανία εργαλείων: κομμάτια τρυπανιών, κόπτης άλεσης, hob νήμα, αυλακωμένη λεπίδα
Ελαφριά βιομηχανία: συμπιεστής ψυγείων, άξονας ποδηλάτων
Υδραυλική βιομηχανία: εμβολοφόρος αντλία, συνδέοντας ράβδος, λεπίδα και ούτω καθεξής
Προσοχή:
1, το μέγεθος σιταριού του περιστροφικού κομμού διαμαντιών πρέπει να είναι ένας βαθμός πιό χονδροειδής από το μέγεθος του τροχού άλεσης που τακτοποιείται,
2. η οδήγηση του περιστροφικού κομμού είναι απέναντι από τον τροχό άλεσης (η ταχύτητα γραμμών είναι η ίδια). Η αναλογία της ταχύτητας γραμμών μεταξύ του περιστροφικού κομμού και του τροχού άλεσης κρατιέται μέσα σε 0.3-0.6, ενώ η ταχύτητα περιστροφής πρέπει να αποφύγει τις πολλαπλάσιες σχέσεις.
3. Αποφύγετε τον αντίκτυπο μεταξύ του περιστροφικών κομμού και του τροχού άλεσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιδέσμου. Η ενιαία ποσότητα επιδέσμου μπορεί να είναι τραχιά ή λεπτός, κάθε φορά μετά από να τελειώσει την επεξεργασία, το πρότυπο ενός τροχού άλεσης ρυθμίζεται σε 0.020.04mm.
4. Κατά επίδεσμο του τροχού άλεσης, την πρέπει να υπακούσει την πολιτική: γρήγορα ταΐζοντας (δεν μπορεί να αγγίξει τη ρόδα) - αργή σίτιση (όπως απαιτείται τέμνουσα τροφή ταχύτητας) - ελαφριά επισκευή - η μετακίνηση απόσυρσης, για να εξασφαλίσει τη ζωή υπηρεσιών του περιστροφικού κομμού.
 
Ηλεκτρολυτικό περιστροφικό κομμό διαμαντιών
Ηλεκτρολυτικό περιστροφικό κομμό διαμαντιών
 
Το περιστροφικό κομμό επένδυσης διαιρείται σε δύο είδη: η εξωτερική μέθοδος επένδυσης και η εσωτερική μέθοδος επένδυσης
Η εξωτερική διαδικασία επένδυσης είναι ένας απλός, σύντομος κύκλος και ένα χαμηλότερο κόστος.
Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτόν τον τύπο όταν η απαίτηση της ακρίβειας του κομματιού προς κατεργασία δεν είναι υψηλή, επειδή η διάμετρος μορίων διαμαντιών του ίδιου μεγέθους δεν μπορεί να είναι απολύτως συνεπής.
Επομένως, όταν ντύνεται το διαμάντι με αυτήν την μέθοδο, ο εξωτερικός φάκελος περιγράμματός του δεν μπορεί να είναι σύμφωνος με το αρχικό περίγραμμα της μήτρας.
Αφετέρου, είναι δύσκολο να επιτευχθεί το ίδιο ποσοστό μερών απόθεσης μετάλλων καθόλου της μήτρας.
 

Προδιαγραφή κομμών διαμαντιών
Στοιχείο αριθ.:Περ. καράτιΜέγεθος τροχών άλεσης (χιλ.)Υλικό
HS0180,18Ø150x25 ή μικρότεροςΦυσικό διαμάντιΣυνθετικό διαμάντι
HS0200,2
HS0250,25
HS0350,35Ø150~Ø300x25
HS0500,5
HS0750,75
HS0101Ø300~Ø450x25~40
HS0151.5Ø450~Ø600x50~100
HS0202Ø600/or μεγαλύτερος
HS0303 
HS0353.5-5 

 
Σχέδιο μορφής κομμών διαμαντιών:
Σχέδιο μορφής κομμών διαμαντιών

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou Forture Tools Co., Ltd,

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Brian Zhao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα